NJOFTIME

Sistemi i menaxhimit te informacionit dhe komunikimit midis APAAL dhe IAL-ve

Me date 24 mars 2015, ora 12:00-14:00, ne Hotel Doro City, prane zogut te ZiAgjencia Publike e Akreditimit te Arsimit te... Read more...
Previous
Next
 • Sistemi i menaxhimit te inform

 • Numri i klikimeve në faqe : 1794746

Simpoziumi i 7-të ndërkombëtar vjetor mbi renditjen e universiteteve dhe sigurimin e cilësisë 2015

Simpoziumi i 7-të ndërkombëtar vjetor mbi renditjen e universiteteve dhe sigurimin e cilësisë 2015 Në datën 20 Maj 2015, u organizuar në Bruksel, Belgjike, Simpoziumi  i 7-të ndërkombëtar vjetor mbi renditjen e universiteteve dhe sigurimin e cilësisë 2015. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë (APAAL) është përfaqësuar në këtë simpozium nga Drejtori i APAAL znj. Dhurata Bozo  dhe Përgjegjësi i Sektorti të Statistikave dhe Analizave, z.  Niko Hyka. Gjithashtu në këtë simpozium ka marrë pjesë Rektori i Universitetit Mjekësor, Tiranë Prof. Dr Ali Refatllari dhe përfaqësues të disa i... Read more...

Metodologjia e akreditimit institucional me QAA

Metodologjia e akreditimit institucional me QAA Nën drejtimin e Ministres së Arsimit dhe Sportit, Lindita Nikolla, Drejtoreshës së Agjencisë Publike të Akreditimit të Arsimit të Lartë, Prof. Dhurata Bozo si dhe me ekspertet e Agjencisë Britanike të sigurimit të Cilësisë akreditimit, Quality Assurance Agency for higher Education (QAA), u  zhvillua sot, një takim konsultativ me përfaqësuesit e Institucioneve të Arsimit të Lartë, në lidhje me metodologjinë që do të ndiqet për vlerësimin e këtyre institucioneve. Të pranishëm në takim ishin drejtu... Read more...

Aspekte teknike të vlerësimit në kuadër të akreditimit me QAA

Aspekte teknike të vlerësimit në kuadër të akreditimit me QAA Drejtoresha e Agjencisë Publike të akreditimit të Arsimit të Lartë Prof.Dhurata Bozo në një intervistë në emisionin "7 pa pesë", në Vizion Plus, ka paraqitur aspektet teknike të vlerësimit në kuadër të akreditimit institucional që do të kryhet në bashkëpunim me Agjencinë Britanike të Sigurimit të Cilësisë, QAA. Në fund të procesit të akreditmit, studentët dhe publiku shqiptar do të dinë cilat nga institucionet e arsimit të lartë janë të akredituara. E rëndësishme në këtë proces është informimi d... Read more...
Previous
Next
 • Tabela për kuotat e pranimit dhe tarifat vjetore të shkollimit, në programet e studimit të ciklit të parë të studimeve, programet e studimeve jouniversitare profesionale, si dhe programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, me kohë të plotë, për

  Tabela për kuotat e pranimit dhe tarifa

 • Simpoziumi i 7-të ndërkombëtar vjetor mbi renditjen e universiteteve dhe sigurimin e cilësisë 2015

  Simpoziumi i 7-të ndërkombëtar vjeto

 • Metodologjia e akreditimit institucional me QAA

  Metodologjia e akreditimit institucional

 • Aspekte teknike të vlerësimit në kuadër të akreditimit me QAA

  Aspekte teknike të vlerësimit në kuad

SONDAZH

Cila është përshtypja juaj për faqen e APAAL?

Me informacion të plotë - 54.2%
Me informacion të pjesshëm - 16.7%
E organizuar qartë - 10.4%
Informacioni gjendet me vështirësi - 18.8%