Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar

Lista e Institucioneve private


Shënim: Lista e Institucioneve të Arsimit të Lartë sipas renditjes së mëposhtme është hartuar në bazë të datës së licensimit të IAL-ve dhe nuk paraqet asnjë të dhënë tjetër. APAAL bën këtë sqarim për të shmangur çdo keq interpretim apo informim të gabuar. APAAL

Lista e Institucioneve të mbyllura


Institucionet Aktive

Nr IAL Adresa Website
1Universiteti i New York-ut në TiranëRr. "Kodra e Diellit", KP 1046, Tiranë, Albaniawww.unyt.edu.al
2Kolegji Universitar "Luarasi"Rruga e Elbasanit, Nd. 59, H.1, KP 1010, Tiranëwww.luarasi-univ.edu.al
3Universiteti Privat "Albanian University"Blv. Zogu i Parë, ish Pallati i Kulturës "Ali Kelmendi", Tiranë. www.albanianuniversity.edu.al
4Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"Rruga "Dritan Hoxha", Tiranëwww.unizkm.al
5Akademia e Filmit dhe Multimedias MarubiRr. Aleksandër Moisiu Nr. 78, Kinostudio - Tirana AL1005www.afmm.edu.al
6Shkolla e lartë universitare, jopublike, "Universiteti "Marin BarletiRr. Sami Frashëri, Nr 41, Tiranëwww.umb.edu.al
7Kolegji Universitar "Qiriazi"Kodër Kamëz, Tiranëwww.qiriazi.edu.al
8Universiteti Europian i TiranësBulevardi "Gjergj Fishta", Nd.70, H.1, Njësia Bashkiake Nr.7, Kodi Postar 1023, Tiranëwww.uet.edu.al
9Universiteti AldentRr. e Dibrës, Nr. 235, Tiranëwww.ual.edu.al
10Shkolla e lartë universitare jopublike,"Wisdom University"Rruga Medar Shtylla, Tiranë, Albaniawww.wisdom.al
11Universiteti PolisRr. Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar Kodi Postar 1051, Kutia Postare 2995 Tiranë, Albania www.universitetipolis.edu.al
12Universiteti Privat EpokaRr. Tiranë - Rinas, Rinaswww.epoka.edu.al
13Shkolla e Larte "Nehemia Gateway"Rruga Nehemia 7304, Buçimas, Pogradec www.ng-university.org
14Shkolla e Lartë Private Mesdhetare e ShqipërisëBulevardi Gjergj Fishta, Nr 52, Tiranëwww.umsh.edu.al
15Kolegji Profesional Privat, "Ivoclar Vivadent & Partners"Rr. Prokop Myzeqari, P. 90/1, Tiranëwww.ivodent.edu.al
16Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë"Bulevardi Vlorë– Skelë, PO. Box 4358 Posta Vlorë, AL – 9401 Vlorë, Shqipëri. www.unipavaresia.edu.al
17Kolegji Universitar "LOGOS"Rr. "Dritan Hoxha" Pallatet Komfortwww.shlplogos.edu.al
18Shkolla private e arsimit të lartë, "Universiteti Metropolitan Tirana"Rruga "Sotir Kolea", Qyteti Studenti, Tiranëwww.umt.edu.al
19Shkolla e lartë private, "Tirana Business University", TiranëRr. e Kavajës, 1023 Tiranëwww.tbu.edu.al
20Kolegji Universitar "Bedër"Rruga "Jordan Misja", Tiranëwww.beder.edu.al
21Akademia Profesionale e BiznesitRruga "Vangjel Noti", Nr. 25, Tiranëwww.apb.edu.al
22Akademia e Studimeve të Aplikuara, "REALD"Rruga "Zahir Pajaziti", Vlorëwww.asar.edu.al
23 Kolegji Universitar "Instituti Kanadez i Teknologjisë" Rruga "Andon Zako Çajupi", Nr. 6, Qëndra "Zayed" (pranë Sheshit Willson)www.cit.edu.al
24Kolegji Profesional i TiranësRruga "Xhanfize Keko", Kompleksi "Xhura", 1021 Tiranëwww.kolegjiprofesional.edu.al

Institucionet e pezulluara

Nr IAL Adresa Website
1ShLUJ "Justicia"Bulevardi Zogu i Parë, Tiranëwww.universitetijusticia.com


Lista e Institucioneve të mbyllura

Nr IAL Adresa Website
1SHLUP Universiteti KristalSuperstrada Tiranë-Durrës, km 3-tewww.kristal.edu.al
2SHLUP Justiniani IBlv. Zogu I, Tiranëwww.justinianiipare.com
3SHLUJ "Medikadent"Rr. Reshit Petrela, Tiranëwww.medikadent.edu.al
4IPAL Shkolla e Lartë Amerikane e TiranësLundër, Tiranëwww.uat.edu.al
5Kolegji Profesional Privat Luigj Benussiwww.fakuleti-benussi.com
6Institucioni Privat i Arsimit të Lartë "ISSAT"Rr. e Kavajës, Tiranëwww.issatinstitute.com
7SHLUP Shkolla e Lartë Europiane për TurizminBulevardi Zogu I, Tiranëwww.ueft.eu
8SHLUP Shkolla e Lartë Nëna Mbretëreshë, GeraldinëBurrelN/A
9IPAL "Shkolla e Lartë "ILLYRIA""Rr. Qemal Stafa, Tiranëwww.uni-illyria.com
10Kolegji Profesional Privat, Dentarium - AL
11SHLUP Shkolla e Lartë Ndërkombëtare e TiranësRr. e Elbasanit, Tiranëwww.universitetinderkombetar.com
12SHLP VitrinaRr. Donika Kastrioti, Tiranë www.vitrina.edu.al
13Kolegji Profesional Privat "New Generation"Rr. e Dibrës, Pranë Selvisë, Tiranëwww.newgeneration-al.com
14Kolegjet Profesionale, Private, MedicomRr. e Elbasanit, Km 5, Lundërwww.medicom.edu.al
15Shkolla e Lartë Private e EdukimitAdresa Rruga Jordan Misja, Pallatet Genner 2, Tiranëwww.cde.edu.al
16SHLP Universiteti Planetar i TiranësRr. Pjetër Budi, Tiranëwww.universitetiplanetar.com
17SHLUP Gjon BuzukuRr. Qemal Draçini, Shkodërwww.unigjb.com
18SHLUP Universiteti EliteRr. Abdyl Frasheri, P. Teknoprojekt, Kati 2, Tiranëwww.universitetielite.edu.al
19Akademia e Studimeve te Aplikuara, DurrësShkallnu, DurrësN/A
20Akademia e Ndërtimit e TiranësLinzë – Dajt, Tiranëwww.akademiaendertimit.org
21Akademia Pedagogjike, TiranëRruga :Frang Bardhi Vila 1 ,Selite Tiranë Albaniawww.akademia-pedagogjike.com
22KP "ARGENT"Bulevardi Mehmet Pash Plaku 111, Shkodërwww.argenti.edu.al
23Kolegji Profesional i Sporteve, FierLagjia 8 shkurti, Rr. Riza Shanaj, Fier