Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar

Adresa: Rruga e Durrësit, Pranë Gjimnazit Qemal Stafa, Tiranë

Drejtori (Tel):

Sektori i Promocionit dhe Vlerësimit (Tel): +355 04 2 266302

Sektori i Statistikave dhe Analizave (Tel): +355 04 2243423

Sektori i Shërbimeve dhe Publikimit (Tel): +355 04 2243423

Për çdo informacion, lutemi të kontaktoni në numrin e telefonit  +355 04 2243423 ose me E-Mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.APAAL
Website: www.aaal.edu.al
Vendodhja jonë në hartë