NJOFTIME

Njoftim

Njoftim Njoftim për aplikim për ekspert të vlerësimit në APAAL. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë shpall konku... Read more...

Call for experts

The Public Agency for Accreditation of Higher Education and the Council of Accreditation are public institutions respons... Read more...

Njoftim për shpallje fituesi

Njoftim për shpallje fituesi Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë, APAAL, në vijim të procedurave për zhvillimin e projektit “Implement... Read more...

Thirrje per eksperte IT

Agjencia Publike e Akreditimit te Arsimit te Larte, kerkon te punesoje me kontrate 1 mujore nje ekspert IT, me njohuri s... Read more...

Raporti vjetor APAAL 2012

APAAL ka publikuar raportin vjetor 2012.Për më shumë informacion klikoni Read more...
Previous
Next
  • Njoftim

    Njoftim

  • Call for experts

  • Njoftim për shpallje fituesi

    Njoftim për shpallje fituesi

  • Thirrje per eksperte IT

  • Raporti vjetor APAAL 2012

  • Articles View Hits : 1153015
MASH

logo
Agjencia Publike e Akreditimit   të Arsimit të Arsimit të Lartë

ISHA

Inspektoriati Shtetëror i Arsimit

Procesi i mbledhjes së të dhënave në kuadër të kontrollit të zbatimit të ligjshmërisë në institucionet e publike dhe jopublike të arsimit të lartë

Bazuar në Urdhërin e Ministrit të Arsimit dhe Sportit nr. 106, datë 28.03.2014, çdo institucion i arsimit të lartë në Republikën  e Shqipërisë, duhet të dorëzojë të plotësuar listën e dokumenteve të kërkuar brenda datës 10.04.2014

Për listën e dokumenteve që duhen plotësuar klikoni më poshtë

d

Materialet do të dorëzohen zyrtarisht të printuara së bashku me kopjet elektronike (3 CD) në MAS adresën:Rruga e Durrësit Nr.23
Tiranë, Shqipëri
ALB-1001-TIRANA

Për çdo informacion dhe sqarime kontaktoni

kliko ketu

SONDAZH

Çfarë vlerësoni më shumë në një IAL?

Mësimdhënien - 53.5%
Kërkimin shkencor - 8.9%
Stafin akademik - 17.8%
Orientimin e drejtë të programeve - 19.8%