NJOFTIME

Njoftim

Njoftim Njoftim për aplikim për ekspert të vlerësimit në APAAL. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë shpall konku... Read more...

Call for experts

The Public Agency for Accreditation of Higher Education and the Council of Accreditation are public institutions respons... Read more...

Raporti vjetor APAAL 2012

APAAL ka publikuar raportin vjetor 2012.Për më shumë informacion klikoni Read more...
Previous
Next
  • Njoftim

    Njoftim

  • Call for experts

  • Raporti vjetor APAAL 2012

  • Articles View Hits : 1233687

INSTITUCIONET E ARSIMIT TË LARTË DHE STATUSI I AKREDITIMIT


   Institucioni ka kryer akreditim institucional që përfshin të gjitha njësite përbërse të tij.
  Institucioni ka kryer akreditim të njësive përbërse  të tij si fakultete/qëndra etj.
   Institucioni është në proçes akreditimi institucional ose te programeve te studimit.
   IAL-të që janë brënda afateve ligjore për nisjen e proçesit të akreditimit. 

Institucione gjithësej: 60
Institucione të akredituara institucionalisht: 33
Për listën e programeve të akredituara të çdo institucioni, ju lutemi klikoni mbi emrin e cdo institucioni tek menuja (PROGRAMET OSE AKREDITIMI) ose (KËTU )

NrIALAkreditim Institucional
Akreditim njësish (fakultete/qëndra)
Në proçes akreditimiInstitucione që janë brenda afateve ligjore për akreditim
1 Universiteti i New York-ut në Tiranë  2006    Akreditim Periodik  
2 SHLUP "Luarasi"      
3 Universiteti Privat "Albanian University"        
4 Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"      
5 Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi"      
6 SHLUP "Universiteti "Marin Barleti""      
7 SHLUP "Universiteti Kristal" Vendim i Këshillit të Akreditimit      
8 SHLUP "Justiniani I"    Fakulteti i Drejtesise    
9 SHLUP "Sevasti dhe Parashqevi Qiriazi" Vendim i Këshillit të Akreditimit      
10 Universiteti Europian i Tiranës      
11 SHLUP "Justicia"    Fakulteti i Drejtesise    
12 SHLUP "Aldent"      
13 SHLUP "Medikadent"      
14 SHLUP "Wisdom University"        
15 Universiteti Polis      
16 Universiteti Epoka      
17 SHLUP "Shkolla e Lartë Amerikane e Tiranës"      
18 SHLUP "ISSAT"      
19 SHLUP "Shkolla e Lartë Nehemia"        
20 SHLUP "Shkolla e Lartë Nëna Mbretëreshë, Geraldinë"        
21 SHLUP "Shkolla e Lartë ILLYRIA"    Fakulteti i Drejtësisë    
22 Shkolla e Lartë Private Mesdhetare e Shqipërisë      
23 Kolegji Profesional Privat “Ivoclar Vivadent&Partners"      
24 SHLUP "Pavarësia"      
25 SHLUP "Shkolla e Lartë Ndërkombëtare e Tiranës"      
26 Kolegji Profesional Privat, "New Generation”        
27 SHLUP "Vitrina"      
28 Kolegjet Profesionale, Private, “Medicom”      
29 Shkolla e Lartë Private e Edukimit      
30 SHLUP "Universiteti Planetar i Tiranës"      
31 SHLUP "Logos"      
32 SHLUP "Gjon Buzuku"      
33 SHLUP "Universiteti Metropolitan Tirana"        
34 SHLUP "Universiteti Elite"        
35 SHLUP “Tirana Business University”        
36 SHLUP “Hëna e plotë” (BEDËR)      
37 Akademia Profesionale e Biznesit      
38 Akademia e Studimeve te Aplikuara, Durrës        
39 Akademia e Studimeve të Aplikuara "REALD"        
40 SHLUP "Instituti Kanadez i Teknologjisë"        
41 Akademia Pedagogjike        
42 Akademia e Ndërtimit e Tiranës        
43 Kolegji profesional “ARGENT”        
44
Kolegji Profesional i Sporteve, Fier      
45 Universiteti i Tiranës        
46 Universiteti Politeknik i Tiranës        
47 Universiteti Bujqësor i Tiranës        
48 Universiteti “Aleksandër Xhuvani”        
49 Universiteti “Luigj Gurakuqi”        
50 Universiteti “Eqerem Çabej”        
51 Universiteti “Fan S. Noli”        
52 Universiteti “Ismail Qemali”        
53 Qëndra e Studimeve Albanologjike        
54 Universiteti “Aleksandër Moisiu”        
55 Akademia e Mbrojtjes "Spiro Moisiu"        
56 Universiteti i Arteve        
57 Universiteti i Sporteve të Tiranës        
58 Akademia e Arteve, Shkodër        
59 Kolegji Profesional i Sporteve, Fier        
60
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë