NJOFTIME

Njoftim

Njoftim Njoftim për aplikim për ekspert të vlerësimit në APAAL. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë shpall konku... Read more...

Call for experts

The Public Agency for Accreditation of Higher Education and the Council of Accreditation are public institutions respons... Read more...

Njoftim për shpallje fituesi

Njoftim për shpallje fituesi Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë, APAAL, në vijim të procedurave për zhvillimin e projektit “Implement... Read more...

Thirrje per eksperte IT

Agjencia Publike e Akreditimit te Arsimit te Larte, kerkon te punesoje me kontrate 1 mujore nje ekspert IT, me njohuri s... Read more...

Raporti vjetor APAAL 2012

APAAL ka publikuar raportin vjetor 2012.Për më shumë informacion klikoni Read more...
Previous
Next
 • Njoftim

  Njoftim

 • Call for experts

 • Njoftim për shpallje fituesi

  Njoftim për shpallje fituesi

 • Thirrje per eksperte IT

 • Raporti vjetor APAAL 2012

 • Articles View Hits : 1145628

EKSPERTËT DHE BASHKËPUNTORËT E APAAL/KA

APLIKO ON LINE!

Ekspertët e jashtëm të vlerësimit

 1. Kriteret e aplikimit për eksperte të vlerësimit (formulari i aplikimit, Anglisht, Shqip)
 2. Kriteret e aplikimit për konsulent për vlerësimin e infrastruktures së IAL (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)
 3. Kriteret për ekspert për hartimin e indikatoreve te rankimit/analizave në arsimin e lartë  (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)

Ekspertet e jashtem te vleresimit ne kuadrin e akreditimit

 1. Kriteret e aplikimit për ekspert të vlerësimit për akreditim të programeve të studimit  (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)
 2. Kriteret e aplikimit për ekspert të vlerësimit për akreditimin institucional (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)
 3. Kriteret për ekspert përfaqesues i studenteve ne grupin e vlerësimit në kuadrin e akreditimit  (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)
 4. Kriteret për ekspert përfaqësues i biznesit në grupin e vlerësimit në kuadrin e akreditimit (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)

 Ekspertët dhe konsulentë të APAAL për rankimin dhe analiza në AL

 1. Kriteret e aplikimit për ekspert për hartimin e indikatorëve të rankimit (formulari i aplikimit, anglisht, Shqip)
 2. Kriteret e aplikimit për ekspert për hartimin e indikatorëve për analiza në AL (formulari i aplikimit,  Shqip)