NJOFTIME

Njoftim

Njoftim Njoftim për aplikim për ekspert të vlerësimit në APAAL. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë shpall konku... Read more...

Call for experts

The Public Agency for Accreditation of Higher Education and the Council of Accreditation are public institutions respons... Read more...

Njoftim për shpallje fituesi

Njoftim për shpallje fituesi Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë, APAAL, në vijim të procedurave për zhvillimin e projektit “Implement... Read more...

Thirrje per eksperte IT

Agjencia Publike e Akreditimit te Arsimit te Larte, kerkon te punesoje me kontrate 1 mujore nje ekspert IT, me njohuri s... Read more...

Raporti vjetor APAAL 2012

APAAL ka publikuar raportin vjetor 2012.Për më shumë informacion klikoni Read more...
Previous
Next
  • Njoftim

    Njoftim

  • Call for experts

  • Njoftim për shpallje fituesi

    Njoftim për shpallje fituesi

  • Thirrje per eksperte IT

  • Raporti vjetor APAAL 2012

  • Articles View Hits : 1152322

Adresa: Rruga e Durrësit, Pranë Gjimnazit Qemal Stafa, Tiranë

Drejtori (Tel/Fax) : 04 2 257954

Sektori i Promocionit dhe vlerësimit (Tel/Fax): 04 2 266302

Sektori i Statistikave dhe Analizave (Tel/Fax): 04 2 243423

Sektori i Shërbimeve dhe Publikimit (Tel/Fax): 04 2 243423

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.aaal.edu.al
Vendodhja jonë në hartë