NJOFTIME

Njoftim

Njoftim Njoftim për aplikim për ekspert të vlerësimit në APAAL. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë shpall konku... Read more...

Call for experts

The Public Agency for Accreditation of Higher Education and the Council of Accreditation are public institutions respons... Read more...

Njoftim për shpallje fituesi

Njoftim për shpallje fituesi Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë, APAAL, në vijim të procedurave për zhvillimin e projektit “Implement... Read more...

Thirrje per eksperte IT

Agjencia Publike e Akreditimit te Arsimit te Larte, kerkon te punesoje me kontrate 1 mujore nje ekspert IT, me njohuri s... Read more...

Raporti vjetor APAAL 2012

APAAL ka publikuar raportin vjetor 2012.Për më shumë informacion klikoni Read more...
Previous
Next
  • Njoftim

    Njoftim

  • Call for experts

  • Njoftim për shpallje fituesi

    Njoftim për shpallje fituesi

  • Thirrje per eksperte IT

  • Raporti vjetor APAAL 2012

  • Articles View Hits : 1145471

Pyetja:

Jam nje student nga Kosova dhe studioj ne Universitetin Vitrina ne degen Mjekesi e pergjithshme ju lutem me tregoni a eshte e liqensuar dhe e akredituar kjo dege.

Përgjigje:

Programi Msc. "Mjekësi" pranë SHLUP "Vitrina" është i liçensuar Me Urdhër Nr.381, datë 05.08.2011pdf të Ministrit të Arsimit dhe Shkencës. Aktualisht ky program ende nuk ka hyrë në proçes akreditimi. Për më shumë informacion rreth institucionit që juve studioni kliko